Jáhlové rizoto
| Počet porcí | 2 |
| Doba přípravy | 35 minut |
Ingredience
| Rajče | 1 ks |
| Jáhly | 150 g |
| Olivový olej | 15 g |
| Cibule | 50 g |
| Pórek | 1/2 |
| Kuřecí prsa | 200 g |
| Paprika | 1/2 |
| Sůl | |
| Pepř | |
Postup přípravy
Cibulku nakrájíme na malé kostičky a osmažíme na oleji, potom přidáme spařené jáhly a ještě krátce restujeme. Podlijeme vodu a dusíme. Mezitím si na lžíci olivového oleje orestujeme na kostky nakrájená rajčata, papriku a na kolečka nakrájený pórek. Kuřecí plátek osolíme, opepříme a zprudka ugrilujeme. Jáhly smícháme se zeleninovou směsí, servírujeme na talíř a na zeleninové rizoto položíme plátek masa.
Komentáře k receptu
9.4.2014 20:04